Vëllezërit Lleshi i këndojnë koronavirusit (VIDEO)

Përderisa të tjerët në Kosovë po merrën me masat paranadaluese, vëllezërit Lleshi, kanë zgjedhur që t’i këndojnë koronavirusit.

Kjo këngë me nuanca humori, shtjellon realitetin që po ndodh në Kosovë, raporton Gazeta Evropa.

Krahas, kësaj kënge, shumë video dhe foto për koronavirusin në Kosovë po bëhen virale.

Por, për fat të mirë deri më tash në Kosovë nuk është shënuar asnjë rast me koronavirus.

Comments are closed.