VV le ta propozojë Shkelzen Gashin për kryeministër të qeverisë tranzitore

Xhavit Drenori, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje le ta propozojë Shkelzen Gashin për kryeministër të qeverisë tranzitore.

Poashtu, Drenori ka thënë se është jo e sinqert dhe e ulët lakimi i emrit të Murat Jasharit për kryeministër të një qeverie teknike, një ditë para se të votohet qeveria e re, transmeton Gazeta Evropa.

Kujtojmë se për një kohë të shkurtër, Drenori ishte pjesë e VV-së.

Postimi i plotë i Drenorit:

VV-ja t’a propozoj Shkelzen Gashin per Kryeminister te qeverise tranzitore (teknike)!
Kogja jo e sinçerte dhe e ulet, lakimi i emrit te Murat Jasharit per Kryeminister te nje qeverie teknike, nje dite para se te votohet qeveria e re.

Fituat zgjedhjet, kishit Kryeministrin,… patet mundesine ideale t’ju prinit proceseve,… por nuk e bete.

Nuk deshiruart (guxuat) te shkonit ne shtepine e bardhe (kuqe apo verdhe).

Shpejt po dojshi mu ju kthy folklorit patriotik … Flamuri kuq e zi, Himni kombetar…
Sorry, por 51% deri t’i merrni ju nuk presin proceset.

Comments are closed.