Xhavit Haliti i mori 8 mijë 351 vota, por si mjaftuan për t’u bërë deputet

Xhavit Haliti nuk ka arritur të zgjidhet deputet i Kuvendit të Kosovës, edhe në ligjislaturën e shtatë.

Haliti ka marrë gjithësej 8 mijë 351 vota, të cilat nuk i kanë mjaftuar për t’u zgjedhur deputet.

Në bazë të votave të marra, pra 8 mijë 351, Haliti është radhitur i 19 nga kandidatët mëshkuj të PDK-së për deputetë, ndërsa kanë kalaur 17-të dhe 8 femra.

Loading...