Xhevahir Shera ka nevojë për ndihmën tuaj për t’u shëruar nga tumori në fyt

Xhevahir Shera i moshës 30 vjeçar që jeton në fshatin Terstenikë të Pejës, vuan nga një tumor në fyt.

Ai duhet të operohet në Turqi, i cili operacion kushton 20.000 euro.

Xhevahiri është i vetmi djal në familje, dhe i vetmi që e ka mbajtur gjallë familjen.

Tash që nuk mund të punojë, nuk ka kush të kujdeset për nënën, babain, gruan dhe vajzën e tij dy vjeçare.

Familja dhe të afërmit e tij kanë bërë përpjekje që të mbledhin para, por janë ende larg shumës së nevojshme.

Të gjithë ata që kanë mundësi financiare, mund të kontribuojnë në këtë kontonumër: 9025.61.452.0
IBAN-nummer: SE89 9020 0000 0902 5614 520
BIC/SWIFT-adress: ELLFSES

Comments are closed.