Zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij.

Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të:

Shkoni në Settings;

Më pas të shkoni në General;

Pastaj tek About;

Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number);

Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky link:https://checkcoverage.apple.co… numrin e serisë.

Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals. Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.

Comments are closed.