https://www.youtube.com/watch?v=8YaLwF1YCnI

Zemaj, Inspektorati, Policia në aksion, kontrolle të lokaleve

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj së bashku me Inspektoratin dhe Policinë e Kosovës sonte po bëjnë kontrolle të kafiterive dhe lokaleve në kryeqytet, duke monitoruar respektimin e masave parandaluese të virusit.

Sot pati rritje enorme të të infektuave.

Ky fakt e ka shqetësuar ministrin Zemaj i cili mënjeherë sonte së bashku me autoritetet përkatese ka nisur inspektime intenzive, e po merren masat përkatëse ligjore për mosrespektuesit e rregullave, mosmbajtjes së distancës, mosrespektimin e numrit të kufizuar brenda një hapësire të lokalit.

Comments are closed.