Zyrtare: Këta lojtarë do të luajnë ndaj Maltës

Trajeneri i Përfaqësues së Kosovës, Bernard Challandes ka vendosur të luajë me këta lojtarë: Ujkani, Aliti,Vojvoda, Rrahmani, Kololli, Kryeziu, Shala, Berisha, Zeneli, Rashica dhe Muriqi.